ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΝΙΩΣΤΕ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

 

Το Ξενοδοχείο Πορφυρίς είναι ένα ξενοδοχείο ιδανικό για οικογένειες, που παρέχει στον επισκέπτη ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η Νίσυρος. Το ξενοδοχείο θεωρείται ένα από τα καλύτερα του νησιού, με κυριότερο χαρακτηριστικό την θέση του, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα γύρω νησιά.  Είναι ένα μικρό ξενοδοχείο, ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν μια ήσυχη και άνετη διαμονή.

Στην καρδιά του χωριού, σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Μανδράκι, βρίσκεται το Ξενοδοχείο Πορφυρίς.

Το παραδοσιακό του ύφος, που συνάδει με την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα του νησιού, προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία και χαλάρωση, στους μεγάλους και άνετους χώρους του καθώς και στην εξωτερική πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 38 ανακαινισμένα δωμάτια και χωρίζεται σε δύο ορόφους. Κάθε ένα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και δική του βεράντα με θέα τη θάλασσα ή τον κήπο.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν internet. Η τηλεόραση διαθέτει ελληνικά και ξενόγλωσσα κανάλια.

Σε απόσταση 2 λεπτών βρίσκεται η γραφική πλατεία του χωριού Ηλικιωμένη με εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Η φημισμένη παραλία των Χοχλάκων καθώς και ο μικρός κόλπος του Άγιου Σάββα απέχουν μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο .Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται σε απόσταση 8 λεπτών.